Langganan TDS Baru dan Kemaskini Langganan TDS

WOW, WOW, WOW!

Memperkenalkan Pelan Data & Panggilan Suara Terbaru TONE WOW – TDS60 dan TDS80.

Pelan-pelan yang super-padat dengan ber’GB data Internet Akses Penuh berkelajuan tinggi serta UNLIMITED CALLS dan ribuan minit masa bual. Perghh!

Internet Akses Penuh? Apa dia tu? Haa.. Inilah pelengkap buat rutin harian musim Pandemik ni.. Bukan sahaja untuk Media Sosial anda, tetapi semua kegunaan. Gunalah ia untuk bersosial dan berhubung di WA dan FB, berhibur dan belajar di YouTube.

Nak bermesyuarat di Zoom atau Google Meet? Bolehh.. Anda juga boleh layari saja dunia maya ke mana hati mahu pergi. Mainlah ‘game’ juga semahu hati. Pastikan charger berdekatan, itu saja pesan kami..

Tidak cukup dengan itu? Haa.. Anda jenis yang suka berborak? Buat sahaja panggilan suara. Berbualah sepuasnya. Jika mereka juga guna talian TONE WOW? Lagi best.. Confirm penerima panggilan akan letak telefon dulu kerana lenguh tangan. UNLIMITED, beb!

Jadi, dapatkanlah perincian pelan-pelan ini serta cara melanggannya di bit.ly/31EPdSd.

Oh, ya.. Sementara anda di laman web kami tu, Pelan Data TDS50 dan TDS120 TONE WOW telah menjalani sedikit perubahan. Jadi, jangan lupa untuk semak butirannya juga di MEMO: bit.ly/3i4viDO

Akhir sekali, Admin nak bagitau ni.. Langganan pelan TDS60 dan TDS80 yang baru ini akan juga melayakkan diri anda untuk Kempen TDS Langgan & Menang yang sedang berlangsung tu.

Hadiahnya melebihi RM80k! Jangan tunggu lagi, check it out, guys!

0 Reviews ( 0 out of 0 )

Write a Review

unifiBanner 3rawatan bekam

Banner lazada

2 thoughts on “Langganan TDS Baru dan Kemaskini Langganan TDS

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.