Affiliate marketing ialah salah satu daripada sistem pemasaran digital pada masa kini. Seorang affiliate marketer (anda) akan mendapat komisen berdasarkan kepada setiap jualan yang berjaya.

Affiliate marketing ini lebih mudah daripada model pemasaran bisnes online yang lain. Mengapa ianya lebih mudah? Kerana anda hanya perlu memasarkan laman web telcotonewow.com ini melalui link khas (affiliate link) yang telah disediakan khas untuk anda.

Anda hanya perlu memasarkan/berkongsi link affiliate anda di mana-mana platform media sosial seperti Facebook, Instagram, WhatsApp, Telegram, Blog dan yang seumpama dengannya. Setiap pelanggan yang masuk ke laman web telcotonewow.com dengan link affiliate anda, jika terdapat pembelian maka anda akan dapat komisennya. Mudah bukan?

Jadi, anda hanya perlu mempunyai link affiliate khusus untuk anda, kemudian kongsikan dan buat orang tertarik untuk masuk/klik link tersebut. Jangan risau, segala bahan promosi akan kami sediakan. Jangan tunggu lagi, jana pendapatan tambahan sekarang!