Penerangan Tentang Tone Wow

Ada dua kategori iaitu :-

1) TONE WOW EXCEL (TWE)
2) TONE WOW PLUS (TWP)

Sebelum itu, kita berkenalan dengan jenis-jenis telco.

Di Malaysia, ada 3 jenis telco:

1) Mobile Network Operator (MNO) – MNO adalah syarikat Telco gergasi yang mempunyai pencawangnya sendiri. Contoh : MAXIS, CELCOM, DIGI, U-MOBILE.

2) Mobile Virtual Network Enabler (MVNE) – MVNE pula adalah syarikat yang menyediakan perkhidmatan, pentadbiran, sokongan operasi bagi pihak MVNO. Contoh : TONE WOW.  Buat masa ini ada dua sahaja di Malaysia. Tiada yang lain.

3) Mobile Virtual Network Operator (MVNO) – MVNO adalah syarikat telco dengan penjenamaan sendiri yang menggunakan / menumpang rangkaian MNO. Contoh : ALTEL, TRON, TUNETALK, FRIENDI.

Jadi, kita adalah MVNE. TONE WOW adalah MVNE.

1) Coverage DIGI
2) Semua simkad yang kita keluarkan adalah simkad 4G+. Bukan 3G.

KESIMPULANNYA.

TONE WOW bermula dengan RM35. Jadi, sesiapa pun mampu menyertainya. Kredit pun dah tersedia untuk permulaan. Tiada lagi alasan simkad mahal, susah nak promote. Sesiapapun mampu untuk menjana pendapatan melalui simkad TONE WOW dengan hanya bermodalkan RM35 sahaja.

Pada masa akan datang, ada banyak lagi penambahnbaikan daripada segi plan data, panggilan, yang benefit simkad. HQ tengah aturkan segalanya buat kita. Tinggal kita sahaja untuk menyebarkan benefit simkad ini kepada ahli keluarga kita, rakan-rakan dan orang ramai.

Tambahan lagi, dengan status syarikat kita sebagai MVNE, yakni kita bukan lagi menumpang mana-mana MVNO, maka HQ bebas untuk menetapkan plan dan data khas untuk simkad TONE WOW itu sendiri kerana kita tidak terikat dengan sesiapa.

Jadi, marilah kita sama-sama menjayakan program ini. Kami sedia membantu!

mvne

18 Bulan ke arah MVNE

Dalam tempoh ini, pihak Tone wow akan berurusan memasukan tambah nilai disemua merchant seperti 7eleven,bank dan ejen jualan tambah nilai yang lain seperti SRS. Fasa 0.5 diambil bagi memudahkan pengguna membuat tambah nilai sebelum fasa 1.

fasa mnve

daftar
unifiBanner 3rawatan bekam

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *